LBV logovergroot

  • Arbeidsrecht  • 
  • Sociaal verzekeringsrecht  • 
  • Belastingrecht  • 
Word-lid-button.jpg

Meldpunt voor verkeersregelaars

(UPDATE 27/2/2017: Inmiddels hebben wij 23 bedrijven bereid gevonden tot samenwerking voor een CAO voor Verkeersregelaars. De werkgevers zijn bezig met het opzetten van een werkgeversvereniging. Tevens hebben honderden verkeersregelaars zich gemeld LBV. Blijf collega verkeersregelaars motiveren en informeren!)

Sinds oktober 2016 kregen wij steeds meer aanmeldingen van verkeersregelaars die niet tevreden zijn over de huidige werkomstandigheden. De voornaamste klachten hebben betrekking op loon, werktijden, toeslagen, pauzes en veiligheid. Volgens de verkeersregelaars is dit een probleem dat al een aantal jaren speelt, maar helaas niet door de andere bonden opgelost kon worden.

Wij voelen ons geroepen om in actie te komen. Om zoveel mogelijk verkeersregelaars landelijk te bereiken hebben wij een meldpunt geopend. Verkeersregelaars, wel of geen lid van LBV, kunnen zich melden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Ik wil een CAO voor verkeersregelaars”. Iedereen die zich aanmeldt zal op de hoogte gehouden worden van de gang van zaken en van eventuele bijeenkomsten. Op deze manier kunnen wij alle wensen en eisen van de werknemers in beeld brengen.

Veel verkeersregelaars willen wel graag dat er eindelijk actie ondernomen wordt, maar zijn echter gedemotiveerd door eerdere niet nagekomen beloftes van andere bonden. Tevens zijn zij bang dat werkgevers niet mee willen werken. Ook wij kunnen natuurlijk geen garantie bieden dat het ons wel lukt, maar wij zien zeker een kans van slagen. Tot nu toe hebben wij al twee werkgevers bereid gevonden om te praten over een CAO voor verkeersregelaars.

Dus wil jij als verkeersregelaar ook jouw stem laten horen? En wil jij dat er eindelijk een CAO voor Verkeersregelaars komt? Doe en denk met ons mee door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Ik wil een CAO voor Verkeersregelaars”. Alle werknemers blijven uiteraard anoniem voor de werkgevers.

Vkr flyer beta

Volg ons ook via:

Facebook_icon_grijs.jpg Twitter_icon_grijs.jpg WhatsApp_icon_grijs.jpg

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan uw contacten om een Whatsapp-gesprek te beginnen met LBV:

00 31 6 83 56 17 54

Selecteer het telefoonnummer door deze lang aan te raken. Vervolgens kopieert u deze. Plak deze volgens weer door op uw telefoon naar Contacten > Nieuw te gaan.