LBV logovergroot

  • Arbeidsrecht  • 
  • Sociaal verzekeringsrecht  • 
  • Belastingrecht  • 
Word-lid-button.jpg

Arbeidsrecht

Uw rechten  

Als werknemer heeft u bepaalde rechten. Deze rechten zijn nodig om u als werknemer te beschermen, zodat u uw werkzaamheden zonder zorgen uit kunt voeren.

 

Conflictbemiddeling

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een werkgever zich bewust of onbewust niet helemaal houdt aan deze regels. Wanneer dit gebeurt springt LBV te hulp als conflictbemiddelaar. Wij gaan dan samen op zoek naar een gepaste oplossing. LBV beschikt over een sterk team dat specialisten heeft op het gebied van arbeidsconflicten. Ook kunnen wij uw vragen beantwoorden die betrekking hebben op ontslag, reorganisatie en loonvordering.

 

Arbeidsovereenkomsten

Wilt u zeker weten of u contract juist is, dan kunt u uw contract door ons na laten kijken. Vervolgens geven wij advies of er aanpassingen nodig zijn op basis van wet-regelgeving.

 

Voordeel lidmaatschap

Wanneer u lid bent van LBV kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Een groot voordeel van LBV is dat u niet "van het kastje naar de muur gestuurd wordt". Dit komt doordat onze professionals een juridische achtergrond hebben en u vaak direct te woord kunnen staan.

 

"Wij behartigen uw belangen."

Volg ons ook via:

Facebook_icon_grijs.jpg Twitter_icon_grijs.jpg WhatsApp_icon_grijs.jpg

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan uw contacten om een Whatsapp-gesprek te beginnen met LBV:

00 31 6 83 56 17 54

Selecteer het telefoonnummer door deze lang aan te raken. Vervolgens kopieert u deze. Plak deze volgens weer door op uw telefoon naar Contacten > Nieuw te gaan.