LBV logovergroot

  • Arbeidsrecht  • 
  • Sociaal verzekeringsrecht  • 
  • Belastingrecht  • 
Word-lid-button.jpg

Vereniging

LBV is een vereniging van en voor werknemers en werkzoekenden en is opgericht in 1969. LBV staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam (dossiernummer 40.342986).De statuten zijn vastgesteld op 3 maart 1969 en laatstelijk gewijzigd op 20 september 2007. Deze statuten liggen voor geïnteresseerden leden ter inzage op het hoofdkantoor van LBV.

 

Uw steuntje in de rug

Het lidmaatschap van een vakbond is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend als dat dit vroeger het geval was. De maatschappij is veranderd en de individualisering van de mens staat daarin centraal. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat ze op velerlei gebied hun eigen boontjes kunnen doppen. Dit kan lang goed gaan totdat er serieuze problemen ontstaan. Juist op die momenten realiseert men zich hoe belangrijk de expertise van een vakbond kan zijn. Wanneer men geen lid is van een vakbond, dan kan dit betekenen dat men met torenhoge juridische kosten wordt geconfronteerd.

 

Overzichtelijke CAO's

Steeds meer werknemers zien in LBV de vakbond van de toekomst. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat de CAO's die door LBV worden geschreven, leesbaar en overzichtelijk zijn. LBV rekent af met de grote en veelal logge CAO's die vol staan met uitzonderingen en verwijzingen. Helderheid en transparantie zijn sleutelwoorden in de handelswijze en organisatie van LBV!

 

Niet branchegerelateerd!

LBV komt op voor werknemers en werkzoekenden in elke denkbare branche. LBV wordt door haar leden gezien als een echte vraagbaak. De service die LBV verleent richt zich namelijk niet alleen op arbeidszaken. Er wordt onder andere ook advies gegeven op het gebied van uitkeringen, zoals an WW, WIA of AOW-uitkeringen. Daarnaast beschikt LBV over een uitstekende belastingservice.

Volg ons ook via:

Facebook_icon_grijs.jpg Twitter_icon_grijs.jpg WhatsApp_icon_grijs.jpg

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan uw contacten om een Whatsapp-gesprek te beginnen met LBV:

00 31 6 83 56 17 54

Selecteer het telefoonnummer door deze lang aan te raken. Vervolgens kopieert u deze. Plak deze volgens weer door op uw telefoon naar Contacten > Nieuw te gaan.