LBV logovergroot

  • Arbeidsrecht  • 
  • Sociaal verzekeringsrecht  • 
  • Belastingrecht  • 
Word-lid-button.jpg

Voordelen

Het lidmaatschap van LBV heeft zo zijn voordelen. Voor een gering bedrag per maand kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de kennis van de specialisten die werkzaam zijn bij LBV. Dit is één voorbeeld van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt. We zetten enkele pluspunten voor je op een rij.

Vanaf de dag dat je lid bent bij LBV kun je bij onze specialisten een beroep doen op hun kennis over:

  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Arbeidsovereenkomsten (zowel individueel als collectief)
  • Belastingzaken
  • Arbeidsconflicten
  • Uitkeringen

LBV is 24 uur per dag bereikbaar
Via onze website kun je 24 uur per dag het laatste nieuws van LBV lezen en vindt je in de categoriën wet- en regelgeving en veelgestelde vragen allerlei nuttig informatie. Tevens kun je middels de website direct contact opnemen met LBV. Mocht je midden in de nacht wakker worden en wil je een vraag stellen aan LBV, maak dan gebruik van ons vragenformulier en klik hier.

 

Vragen over belasting? Stel ze aan LBV!
Veel leden worstelen met het invullen van het jaarlijkse belastingformulier én zijn er bovendien niet van op de hoogte dat het in bepaalde gevallen mogelijk is om geld terug te krijgen in plaats van te betalen. Waarom zou je meer belasting betalen dan nodig is! Als je vragen hebt over je belastingzaken, leg deze dan gerust voor aan de specialisten van LBV. Daarnaast verzorgt LBV elk jaar in de maand maart de belastingaangiftes. Deze belastingservice is voor leden van LBV geheel gratis.

 

Collectiviteitskortingen
Om de belangen van de leden van LBV zo goed mogelijk te behartigen zijn wij continu bezig met het werven van collectiviteitskortingen. Op dit moment krijgen de leden van LBV korting op internetaankopen via het LBV Ledenvoordeel én kunnen via Arag een goedkope aanvullende rechtsbijstandsverzekering sluiten. Daarnaast kunnen leden van LBV tegen zeer gereduceerde prijzen (tot 50 procent korting!) kleding kopen van het merk G-Star. Kortom, LBV probeert zo goed mogelijk de belangen van haar leden te behartigen! Voor meer informatie over de collectiviteitskortingen klik je hier.

 

LBV: óók voor alle uitkeringsgerechtigden
Niet alleen mensen met een arbeidsovereenkomst kunnen lid worden van LBV. Ook mensen met een uitkering in het kader van de VUT, WIA (WAO), AOW of WW kunnen lid worden. Heb je vragen over je uitkering, dan kun je ook een beroep doen op de medewerkers van LBV.

 

Recht op toeslag? LBV zoekt het uit
Heb je wel of geen recht op bijvoorbeeld huurtoeslag? Waar kun je dit vinden en wie kan je uitleggen hoe het exact zit in jouw specifieke situatie? De medewerkers van LBV maken werk van je vraag over toeslagen op ieder gebied. Al het advies is inbegrepen in het lidmaatschap.

 

LBV is een graag geziene gesprekspartner bij werkgeversorganisaties
LBV is sterk in het maken van afspraken met werkgeversorganisaties. Met name 'vergeten' werknemers hebben dankzij de tussenkomst van LBV een goede CAO. Daarom is LBV een graag geziene gesprekspartner aan de onderhandelingstafel.

Volg ons ook via:

Facebook_icon_grijs.jpg Twitter_icon_grijs.jpg WhatsApp_icon_grijs.jpg

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan uw contacten om een Whatsapp-gesprek te beginnen met LBV:

00 31 6 83 56 17 54

Selecteer het telefoonnummer door deze lang aan te raken. Vervolgens kopieert u deze. Plak deze volgens weer door op uw telefoon naar Contacten > Nieuw te gaan.