Voordelen - LBV | Meer dan een vakbond

Voordelen van LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Het grootste voordeel van lid worden van LBV? Wij zijn er voor jou! Voor werkenden, voor werkzoekenden, voor uitkeringsgerechtigden, voor gepensioneerden, voor zzp’ers, voor jongeren… wij zijn er voor iedereen! We staan naast je en komen op voor jouw belangen. We maken ons hard voor eerlijke en respectvolle afspraken. Lees hieronder welke voordelen een lidmaatschap jou oplevert!

Samen staan we sterk!

Samen staan we sterk!

Met LBV sta je er nooit alleen voor. We zetten ons dagelijks voor je in. We behartigen jouw belangen en strijden voor de beste cao’s én jouw persoonlijke rechten. We benutten onze jarenlange ervaring, juridische kennis en doorzettingsvermogen voor al onze leden.

Tarief op maat

Tarief op maat

Een LBV-lidmaatschap moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom houden we bij het bepalen van de contributie rekening met jouw draagkracht. Eerlijk hè? Alle bedragen die je ziet staan zijn maximumbedragen. Daar gaat voor jou dus mogelijk nog korting vanaf.

Bereikbaar en persoonlijk

Bereikbaar en persoonlijk

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Ook voor juridisch advies kan je zonder afspraak contact opnemen met LBV. Geen lange lijnen en wachttijden maar persoonlijk contact. Als het nodig is bieden we gelijk hulp en advies op maat.

Belastingservice

Belastingservice

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken bij het invullen van je belastingen? Dat doen we graag voor je. Onze professionals staan met raad en daad voor je klaar. Maak een afspraak en we zorgen dat jouw aangifte en/of aanvraag in orde komt.

Juridische hulp

Juridische hulp

Wij zijn jouw juridische hulplijn. Je steun en toeverlaat als je het zelf niet meer weet. Voor vragen en conflicten over alles wat met werk en inkomen te maken heeft staan we voor je klaar. Heb je een Pluspakket? Dan zijn we er ook voor woon-, huur- en consumentenrecht.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info