LBV logovergroot

  • Arbeidsrecht  • 
  • Sociaal verzekeringsrecht  • 
  • Belastingrecht  • 
Word-lid-button.jpg

ARAG - LBV Pluspakket

LBV vindt het belangrijk dat wij uw belangen als werknemer én daarmee uw gezinsleden behartigen. LBV is continue op zoek naar een betere dienstverlening en heeft daarom het LBV Pluspakket ontwikkeld in samenwerking met ARAG Rechtsbijstand.

Het LBV Pluspakket
Het LBV Pluspakket biedt dezelfde service en dienstverlening als het LBV Basispakket, maar is uitgebreid met een verzekering op het gebied van Verkeer, Consument en Wonen.

Het lidmaatschap van LBV is persoonsgebonden, echter de aanvullende dekking in het Pluspakket geldt voor het gehele gezin. U bent hiermee verzekerd van behandeling van onder andere geschillen in het verkeer, buren, overheden & instanties en overige gangbare geschillen die u als consument kunt krijgen. De uitbreiding van het LBV Pluspakket is te vergelijken met een volwaardige rechtsbijstandverzekering met een zeer goede dekking, echter met een zeer lage premie die wij als LBV voor u bedongen hebben.

Voor slechts 11,75 per maand (exclusief 21 % assurantiebelasting en poliskosten) heeft u deze aanvullende dekking.


Hoe sluit ik de verzekering af?
Klik hier  om uw verzekering met korting via ARAG af te sluiten.

 Er zijn twee aandachtspunten bij de aanvraag:

  1. Kies de juiste dekking: Verkeer + Consument & Wonen
  2. Kies een Vrije Advocaatkeuze limiet (let op: dit kan premie gevolgen hebben)

Wanneer geldt de Vrije Advocaatkeuze limiet?
Als er geen verplichte advocaatvertegenwoordiging nodig is in een administratieve of gerechtelijke procedure en men kiest vrijwillig voor een externe advocaat ipv de ARAG jurist dan geldt de gekozen limiet en een eigen risico van € 250,-. Wanneer de ARAG jurist de zaak behandeld blijft de externe kostendekking van € 50.000 van kracht en is er geen eigen risico.

Waarvoor ben ik verzekerd?
Via onderstaande link komt u bij de verzekeringskaart die een samenvatting geeft van de verzekering. Links onderaan de kaart kunt u doorlinken naar de polisvoorwaarden voor de volledige dekking https://verzekeringskaarten.nl/arag/ProRechtPolis.

Nog vragen? Bel dan met de acceptatieafdeling van ARAG 033 – 42 42 801, zij staan u graag te woord.

 

 

Volg ons ook via:

Facebook_icon_grijs.jpg Twitter_icon_grijs.jpg WhatsApp_icon_grijs.jpg

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan uw contacten om een Whatsapp-gesprek te beginnen met LBV:

00 31 6 83 56 17 54

Selecteer het telefoonnummer door deze lang aan te raken. Vervolgens kopieert u deze. Plak deze volgens weer door op uw telefoon naar Contacten > Nieuw te gaan.