Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Het inloopspreekuur

Inloopspreekuur – elke dinsdag 14.00 – 15.00 uur

LBV is meer dan een vakbond! Wij zijn er als je zoekt naar een oplossing. Persoonlijk contact en korte lijnen vormen de basis waarmee wij met jou gaan samenwerken. Het is daarbij belangrijk om een luisterend oor te hebben. Vandaar dat zowel leden als niet-leden kosteloos gebruik kunnen maken van het inloopspreekuur. Om het voor je gemakkelijk te maken, vind je hier de meest gestelde vragen. Waar heb jij recht op als je met pensioen gaat? Wat zijn de regels bij vertrek naar het buitenland voor je AOW? Wat houd loonheffingskorting in? Vind nu jou oplossing bij ons juridisch team en loop binnen.

Wat is een inloopspreekuur?

Dit is een spreekuur waarvoor u geen afspraak hoeft te maken, u kunt gewoon 'binnenlopen'.

 

 

Wanneer?

Het inloopspreekuur vindt plaats op elke dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur

 

Hoe werkt het inloopspreekuur?

Een afspraak maken is niet nodig! Je mag komen zonder van te voren te bellen. Een heerlijk bakje koffie staat al voor u klaar

 

Waarvoor is het inloopspreekuur bedoeld?

Het spreekuur is voor zowel leden als niet-leden bedoeld om het persoonlijk contact te stimuleren. Voor niet-leden geldt dat de eerste vraag kosteloos is. Indien er sprake is van een dossieropbouw dient er wel een lidmaatschap met de LBV afgesloten te worden.

 

Uiteraard kunt u uw eerste vraag ook kosteloos telefonisch of per mail stellen.