Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Arbeidsrecht

Als werknemer heeft u bepaalde rechten. Deze rechten zijn nodig om u als werknemer te beschermen, zodat u uw werkzaamheden zonder zorgen uit kunt voeren.

 

Conflictbemiddeling

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een werkgever zich bewust of onbewust niet helemaal houdt aan deze regels. Wanneer dit gebeurt springt LBV te hulp als conflictbemiddelaar. Wij gaan dan samen op zoek naar een gepaste oplossing. LBV beschikt over een sterk team dat specialisten heeft op het gebied van arbeidsconflicten. Ook kunnen wij uw vragen beantwoorden die betrekking hebben op ontslag, reorganisatie en loonvordering.

 

Arbeidsovereenkomsten

Wilt u zeker weten of u contract juist is, dan kunt u uw contract door ons na laten kijken. Vervolgens geven wij advies of er aanpassingen nodig zijn op basis van wet en regelgeving.

 

Voordeel lidmaatschap

Wanneer u lid bent van LBV kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Een groot voordeel van LBV is dat u nooit van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Dit komt doordat onze professionals een juridische achtergrond hebben en u daarom in de meeste gevallen direct van advies kunnen voorzien.

 

Vakbond LBV - "Wij behartigen uw belangen."