Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Gratis uurloon-check

Wordt u wel correct verloond? Heeft uw werkgever u wel in de juiste functie ingedeeld? En heeft u wel de juiste verhogingen ontvangen? Dit zijn een aantal belangrijke vragen waarop LBV u het antwoord kan geven. Sinds LBV de gratis uurloon-check heeft gelanceerd, heeft zij ervoor gezorgd dat honderden werknemers tegenwoordig wel het juiste uurloon ontvangen waar men recht op heeft! De uurloon-check is gratis en verplicht u tot niets!

 

Dagelijks zijn er in Nederland ook honderdduizenden uitzendkrachten aan het werk. Helaas constateert LBV dat het met de beloning van uitzendkrachten nog wel eens vaker misgaat dan gemiddeld. Regelmatig ontvangen uitzendkrachten ten onrechte een lager uurloon dan de 'vaste medewerkers' van inleenbedrijven. Ook ontvangen zij niet altijd de loonsverhogingen en toeslagen waar zij wettelijk wel recht op hebben!

 

LBV kan u zelfs helpen om misgelopen loon terug te vorderen! Het is zelfs mogelijk om met een terugwerkende kracht van 5 jaar misgelopen loon alsnog bij uw huidige of vorige werkgever terug te vorderen! 

 

Wanneer u onvolledige of ongeldige gegevens verstrekt, wordt de uurloon-check niet in behandeling genomen. Tevens dient u onze privacyverklaring gelezen te hebben. Lees hier onze privacyverklaring.

Uurloon-check

Akkoord Privacyverklaring LBV *
Geslacht *