Onze leden

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Lid Worden

LBV is meer dan een vakbond! Jij kan bij ons terecht, als je een concreet antwoord of een oplossing zoekt. Vandaar dat de eerste vraag bij LBV ook voor niet leden kosteloos is. Waar jij bij een advocatenkantoor gemiddeld €200,- per uur betaald, ben je bij LBV vanaf (afhankelijk van jouw situatie) €2,- per maand kwijt. Kortom LBV bied jou alle expertise aan: voor minder dan de prijs van een patatje. Bekijk hier jouw tarief.

Het LBV juristen team staat voor jou klaar in het breedste zin van het woord. Of het nu gaat om problemen op het werk, vragen over de AOW, vragen over het pensioen, gesteggel over de reiskostenvergoeding, tips voor je CV of een beroepsschrift tegen een verkeersboete. LBV biedt de oplossing!

Naast de individuele voordelen staan we juist als collectief sterk. In een samenleving die meer en meer individualiseert, mogen we het collectief belang niet uit het oog verliezen. Samen kunnen wij meer! Het lidmaatschap beschermt jou als werknemer en geeft jou toegang tot stemrecht tijdens de CAO-onderhandelingen. Jij komt in controle en mag meedenken en meebeslissen over jouw CAO-akkoord. Neem vandaag nog contact met ons op via 088-2663000