Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Ambassadeur LBV

Als ambassadeur van LBV word je het klankbord van één van onze CAO-onderhandelaars. Je weet als geen ander hoe het er, op de werkvloer aan toegaat en wat er eventueel verbeterd of juist in stand gehouden dient te worden. Als ambassadeur heb je een sterke persoonlijkheid en geef je graag je mening over zaken die spelen op de werkvloer.

Je bent een gepassioneerde professional die zijn talenten en inzichten inzet om niet alleen de arbeidsomstandigheden te verbeteren, maar ook om collega’s te verbinden en te adviseren. LBV biedt jou de kans om inspraak te krijgen tijdens CAO-onderhandelingen (een plek aan de tafel tijdens CAO-onderhandelingen).  Jouw inzet zal door LBV zeker niet onopgemerkt blijven! Je kan van ons het volgende verwachten:

 

  • Relatiegeschenken
  • Reiskosten- en verblijfskostenvergoeding
  • Organisatieverlof, aanspraak op drie dagen met behoud van loon per kalenderjaar, mits dit in de CAO is afgesproken

Het hebben van een netwerk is zo belangrijk dankzij mijn ambassadeurschap ben ik in contact gekomen met de voorzitter van de LBV. Toen ik vervolgens arbeidsgeschil op de werkvloer kreeg was één belletje genoeg om de voorzitter van de LBV in actie voor mij te laten komen. - Marcel