Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Leden Belonen Vrienden

Wat fijn dat u meer wilt weten over hoe Leden Vrienden Belonen. Als wij van LBV onze vrienden adviseren, is dat een goed advies. Wie kan dat beter beamen dan een lid? U staat bij ons centraal en juist daarom vragen wij uw hulp.

Kent u binnen uw netwerk of omgeving iemand die ook de voordelen van een vakbond wilt ervaren? Dan is dit het moment om daarvan de vruchten te plukken.

Leden Belonen Vrienden!

Hoe werkt het? U brengt als lid een nieuw lid aan (bv. een familielid, kind, vriend(in),kennis, partner of collega) via het aanmeldformulier. Het nieuwe lid sluit een lidmaatschap af voor minimaal één jaar en krijgt de eerste zes maanden voor de helft van de prijs. De korting voor het nieuwe lid bedraagt dus drie keer de maandcontributie op het lidmaatschap. Zodra het nieuwe lid, de eerste betaling heeft voldaan, ontvangt u drie keer het bedrag van de maandcontributie van het nieuwe lid op uw rekeningnummer. Uw beloning is dus afhankelijk van de hoogte van de maandcontributie die het nieuwe lid gaat betalen (zie voorbeelden).

Voorbeeld 1:

U brengt een nieuw lid aan die een basislidmaatschap afneemt van €10,- per maand. U ontvangt dan 3 x €10,- = €30,- . Deze €30,- krijgt u op uw bankrekening gestort. Daarnaast ontvangt het nieuwe lid drie maanden aan korting op het lidmaatschap.

Voorbeeld 2:

U brengt een nieuw lid aan die een ander maandtarief behoort te betalen: (bv. een student met het basistarief van €2,-) dan ontvangt u 3 x €2,- = €6,- op uw bankrekening. Daarnaast ontvangt het nieuwe lid drie maanden aan korting op het lidmaatschap.

Uiteraard zijn er voorwaarden aan de actie verbonden. Klik hier voor de voorwaarden. De Leden Belonen Vrienden actie gaat op 8 oktober 2018 van start en loopt tot 8 april 2019.