Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Lidmaatschapsvormen LBV

Het LBV Basispakket biedt juridische ondersteuning en advies op het gebied van het arbeids- en sociaal verzekeringsrecht. Tevens kunnen leden ook bij LBV terecht voor hulp en advies op het gebied van het belastingrecht. De contributie is naar draagkracht.

 

Het stemlidmaatschap van LBV geeft werknemers alleen het recht om na CAO-onderhandelingen mee te stemmen over de nieuwe CAO-afspraken. Voordat CAO-onderhandelingen starten krijgen stemleden de mogelijkheid om eventuele verbeterpunten en/of eisen kenbaar te maken. Na CAO-onderhandelingen krijgt men per e-mail het bereikte principeakkoord toegezonden, zodat men het onderhandelingsresultaat kan beoordelen. Stemleden kunnen uitsluitend via de website van LBV hun stem uitbrengen. LBV biedt als enige vakbond in Nederland deze unieke vorm van lidmaatschap aan. De reden waarom deze vorm van lidmaatschap in het leven heeft geroepen is dat LBV het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk werknemers meestemmen over hun eigen loon- en arbeidsvoorwaarden en betrokken raken bij het onderhandelingsproces. De kosten van het stemlidmaatschap bedragen 10 euro per jaar.