Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Tijdelijk met grote korting!

Lid worden

Leden Belonen Vrienden

LBV heeft momenteel een Leden Belonen Vrienden actie. Hoe werkt het? U brengt als lid een nieuw lid aan (bv. een familielid, kind, vriend(in),kennis, partner of collega) via het aanmeldformulier. Het nieuwe lid sluit een lidmaatschap af voor minimaal één jaar en krijgt de eerste zes maanden voor de helft van de prijs. De korting voor het nieuwe lid bedraagt dus drie keer de maandcontributie op het lidmaatschap. Zodra het nieuwe lid, de eerste betaling heeft voldaan, ontvangt u drie keer het bedrag van de maandcontributie van het nieuwe lid op uw rekeningnummer. Uw beloning is dus afhankelijk van de hoogte van de maandcontributie die het nieuwe lid gaat betalen.Uiteraard zijn er voorwaarden aan de actie verbonden. Klik hier voor de voorwaarden

 

Waarom lid worden van een vakbond?

Veel mensen vragen zich af waarom ze lid zouden moeten worden van een vakbond, als ze toch kunnen profiteren van een CAO die geldt voor zowel leden als niet-leden. Helaas wordt er niet bij stilgestaan dat een vakbond leden nodig heeft om te kunnen bestaan en als vakbonden geen leden meer hebben, kunnen er ook geen CAO’s meer worden gesloten. Hoe groter het aantal leden hoe sterker de onderhandelingspositie van de vakbond is. Daarnaast mag je meedenken over jouw CAO en meebeslissen over het akkoord.

 

Met de lage maandcontributie ben je verzekerd van juridische hulp/bijstand van de LBV indien je die nodig hebt. Daarnaast wordt de contributie gebruikt om acties te financieren en leden te werven, zodat de vakbond nog sterker komt te staan. Bovendien wordt een deel van deze contributie opzij gezet in de stakingskas om leden die staken financieel te kunnen ondersteunen door middel van een stakingsuitkering.

 

Buiten CAO onderhandelingen, biedt LBV ook juridische hulp bij individuele zaken. Bij (dreigend) ontslag schieten wij te hulp om je baan te behouden en als dit niet kan om zo gunstig mogelijke ontslagregelingen te treffen. Een advocaat inhuren is simpelweg vele malen duurder. En last but not least, ben je als lid van de LBV altijd van harte welkom voor een gezellig gesprek en een bakkie!

 

Lid worden

Lid worden van LBV is een goede keuze! Je ontvangt een acceptgiro en/of machtigingskaart voor de contributie. Tevens dient u onze privacyverklaring gelezen te hebben. Lees hier onze privacyverklaring.


Contributietarieven

Word lid

Leden Belonen Vrienden *
Lidmaatschapsvorm *
Akkoord Privacyverklaring LBV *
Geslacht *