Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word
nu lid!
Eerste 6 maanden gratis!

Lid worden

Kennismakingsactie!

LBV heeft momenteel een kennismakingsactie waarbij u een jaar lid bent, en u maar 6 maanden betaalt! Aan deze actie, waarbij u 50% korting krijgt, zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo dient het bedrag in één keer betaald te worden en is het niet mogelijk om gedurende dit kennismakingsjaar gebruik te maken van de actie wanneer u direct uitgebreide juridische hulp nodig heeft. Na deze periode zal uw lidmaatschap automatisch verlengen onder het reguliere tarief. Let op! Als u al eerder lid bent geweest van de LBV kunt u geen gebruik maken van de kennismakingsactie.

 

Waarom lid worden van een vakbond?

Veel mensen vragen zich af waarom ze lid zouden moeten worden van een vakbond, als ze toch kunnen profiteren van een CAO die geldt voor zowel leden als niet-leden. Helaas wordt er niet bij stilgestaan dat een vakbond leden nodig heeft om te kunnen bestaan en als vakbonden geen leden meer hebben, kunnen er ook geen CAO’s meer worden gesloten. Hoe groter het aantal leden hoe sterker de onderhandelingspositie van de vakbond is. Daarnaast mag je meedenken over jouw CAO en meebeslissen over het akkoord.

 

Met de lage maandcontributie ben je verzekerd van juridische hulp/bijstand van de LBV indien je die nodig hebt. Daarnaast wordt de contributie gebruikt om acties te financieren en leden te werven, zodat de vakbond nog sterker komt te staan. Bovendien wordt een deel van deze contributie opzij gezet in de stakingskas om leden die staken financieel te kunnen ondersteunen door middel van een stakingsuitkering.

 

Buiten CAO onderhandelingen, biedt LBV ook juridische hulp bij individuele zaken. Bij (dreigend) ontslag schieten wij te hulp om je baan te behouden en als dit niet kan om zo gunstig mogelijke ontslagregelingen te treffen. Een advocaat inhuren is simpelweg vele malen duurder. En last but not least, ben je als lid van de LBV altijd van harte welkom voor een gezellig gesprek en een bakkie!

 

Lid worden

Lid worden van LBV is een goede keuze! Je ontvangt een acceptgiro en/of machtigingskaart voor de contributie. Tevens dient u onze privacyverklaring gelezen te hebben. Lees hier onze privacyverklaring.


Contributietarieven

Word lid

Lidmaatschapsvorm *
Akkoord Privacyverklaring LBV *
Geslacht *