Loon
Belasting
Verzekering

Vakbond LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Heeft u een vraag? Bel, mail of app ons, de eerste vraag is geheel vrijblijvend!

Word Lid
Leden Belonen Vrienden

Meer dan een vakbond!

LBV is meer dan een vakbond! Onze specialisten zijn experts in het aanreiken van oplossingen. De eerste vraag kan je kosteloos aan ons stellen. Geen vraag is te gek! Of het nu gaat om: tips voor het opstellen van jouw CV voor de perfecte baan, vragen rondom bruto/ netto salaris of problemen op het werk. Jij bepaald de reden van een vakbond en LBV is de vakbond die meer voor jou doet.

Persoonlijk contact en korte lijntjes is de basis waarmee wij de samenwerking aangaan. Het is belangrijk om een luisterend oor te bieden. Vandaar geen geautomatiseerd keuzemenu en onnodig lange wachtrijen, maar altijd persoonlijk en direct contact met één van onze medewerkers. Neem gelijk de proef op de som en bel ons tussen 08.30-17.30 uur op 088-2663000. Elke dinsdag van 14.00- 15.00 uur hebben wij een inloopspreekuur en onder het genot van een bakje koffie kan je onze expertise raadplegen.

Geef ons een uitdaging en doe een beroep op onze kennis over:

LBV vakbond is sterk in het maken en afsluiten van afspraken met werkgeversorganisaties. Wij komen op voor jou en verdedigen jouw belangen. Fair, hard als het moet en toch graag gezien aan de onderhandelingstafel. Wij bieden jou een stemlidmaatschap waardoor jij mee kan bepalen welke afspraken in een CAO akkoord komen.

  • Juridische bijstand: Heb jij recht op vaste uren, maar krijg jij die niet? Worden gemaakte afspraken met de baas niet nagekomen? Mag mijn werkgever vragen wat ik mankeer als ik ziek ben? Deze en alle andere vragen krijg jij door ons beantwoord.
  • Toeslagen: Huurtoeslag , zorgtoeslag , kinderopvangtoeslag of kinderbijslag

Wij bieden ondersteuning bij het aanvragen, maar ook als u een aanslag ontvangen heeft, die mogelijk aangevochten kan worden. Bij beroep staan wij jou juridisch bij!

  • Uitkeringen: VUT,WIA (WAO) Wajong, AOW of WW. Is jouw uitkering onterecht gekort of heb jij problemen met een uitkeringsinstantie? Neem contact met ons op via 088-2663000.
  • Uurlooncheck: Verdien jij wat je hoort te verdienen? Laat het door ons kosteloos controleren!
  • Collectiviteitskortingen

Tot 50% korting op het merk G-Star of het nu gaat om een G-Star jas, G-Star broek, G-Star trui, G-Star t-shirt of G-Star sales.

Korting op internetaankopen via regeltvoordeel.nl