lbv hielp mij met vragen over mijn cao

Onno, 38 jaar

Gratis belastingservice bij LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Elk jaar helpen we onze leden (en niet-leden) met het invullen van de belastingaangifte. Voor onze leden zit deze service inbegrepen in het Basispakket. Voor niet-leden is deze service tegen betaling beschikbaar. Naast het invullen zijn wij er ook voor jou als je vragen hebt omtrent jouw belastingzaken of als je problemen hebt met de belastingdienst. Van een bezwaarschrift tot een betalingsregeling en van het aanvragen van toeslagen tot aan een toelichting hierop. Wij staan voor al jouw vragen klaar.

Belastingaangifte 2018

Belastingaangifte 2018

Voor 1 mei 2019 moet de aangifte over 2018 bij de belastingdienst binnen zijn. Onze deskundige medewerkers staan je graag met raad en daad bij. Check hier welke gegevens je mee moet nemen om aangifte compleet in te vullen.

Aanmelden LBV Belastingservice

Aanmelden LBV Belastingservice

Tot 1 mei staan we op elke dinsdag en donderdag voor jou klaar op ons hoofdkantoor in Rotterdam. We helpen je dan (op afspraak) met het invullen jouw aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Ook in Breda, Den Haag, Roosendaal en Tilburg zijn wij aanwezig. Meld je snel aan onderstaand formulier in te vullen. Je ziet tijdens het invullen van het formulier welke locaties, data en tijdstippen nog beschikbaar zijn.