Zonder de hulp van LBV was ik ontslagen

Maria, 62 jaar

Voordelen van LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Het grootste voordeel van lid worden van LBV? We zijn er voor jou. Voor werkenden, voor werkzoekenden, voor uitkeringsgerechtigden, voor gepensioneerden, voor zzp’ers, voor jongeren... voor iedereen! We staan naast je en komen op voor jouw belangen. We maken ons hard voor eerlijke en respectvolle afspraken. Lees wat een lidmaatschap jou aan voordelen oplevert.

Samen staan we sterk!

Samen staan we sterk!

Met LBV sta je er nooit alleen voor, we zetten ons dagelijks voor je in. We behartigen je belangen en strijden voor de beste cao’s én jouw persoonlijk rechten. We benutten onze jarenlange ervaring, juridische kennis en doorzettingsvermogen voor al onze leden.

Tarief op maat

Tarief op maat

Een LBV-lidmaatschap moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom houden we bij het bepalen van het maandtarief rekening met jouw draagkracht. Eerlijk hè? Alle bedragen die je ziet staan zijn maximumbedragen. Daar gaat voor jou mogelijk nog korting vanaf.

Bereikbaar en persoonlijk

Bereikbaar en persoonlijk

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Ook voor juridisch advies kan je zonder afspraak contact opnemen met LBV. Geen lange lijnen en wachttijden maar persoonlijk contact. Als het nodig is bieden we gelijk hulp en advies op maat.

Collectiviteitskortingen

Collectiviteitskortingen

We streven ernaar om voor onze leden zo veel mogelijk collectiviteitskortingen te regelen, op ieder gebied. Zo kun je internetaankopen met korting doen via het Regeltvoordeel.nl. en kleding van het merk G-star kopen met korting tot wel 50%. Ook daarom: LBV!

Gratis belastingservice

Gratis belastingservice

Het is weer tijd voor de belastingaangifte over 2018. Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken bij het invullen? Dat doen we graag én gratis. Onze professionals staan met raad en daad voor je klaar. Maak een afspraak en we zorgen dat jouw aangifte in orde komt.

Juridische hulp

Juridische hulp

We zijn jouw juridische hulplijn. Je steun en toeverlaat als je het zelf niet meer weet. Voor vragen en conflicten over alles wat met werk en inkomen te maken heeft staan we voor je klaar. Heb je een PLUS pakket? Dan zijn we er ook voor woon- en consumentenrecht.