LBV logovergroot

  • Arbeidsrecht  • 
  • Sociaal verzekeringsrecht  • 
  • Belastingrecht  • 
Word-lid-button.jpg

Nu eerste 6 maanden gratis!

LBV is in de vakbondswereld zeker geen nieuwkomer want zij bestaat ruim 45 jaar. De laatste jaren is LBV in een stroomversnelling terecht gekomen en heeft zij ruim 100 CAO’s gesloten. Deze resultaten geven aan dat LBV één van de snelst groeiende vakbonden van Nederland is.

De kennismakingsactie

Voor alle nieuwe leden hebben we een zeer aantrekkelijke kennismakingsactie. Tijdens deze actie zijn de eerste 6 maanden van het lidmaatschap gratis en betalen nieuwe leden slechts 60 euro voor hun eerste jaar lidmaatschap! Klik hier om lid te worden! Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze speciale actie dan dient men wel in een keer de jaarcontributie te voldoen.

Ook voordeel voor bestaande leden!

Wanneer u één of meerdere collega’s, vrienden of kennissen aanbrengt als nieuw lid van LBV, dan ontvangt u per nieuw aangebracht lid 20 procent korting op uw jaarcontributie! Wanneer u dus vijf nieuwe leden aanbrengt, heeft u uw contributie voor het volgende jaar er al helemaal uit.

Indien u vragen heeft over de kennismakingsactie, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze ledenadministratie, telefoonnummer: 010 – 481 80 11 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons ook via:

Facebook_icon_grijs.jpg Twitter_icon_grijs.jpg WhatsApp_icon_grijs.jpg

Voeg het volgende telefoonnummer toe aan uw contacten om een Whatsapp-gesprek te beginnen met LBV:

00 31 6 83 56 17 54

Selecteer het telefoonnummer door deze lang aan te raken. Vervolgens kopieert u deze. Plak deze volgens weer door op uw telefoon naar Contacten > Nieuw te gaan.