LBV gaat met haar leden op visite bij Aegon - LBV | Meer dan een vakbond

LBV gaat met haar leden op visite bij Aegon

Nieuwsoverzicht

Zoals al eerder gecommuniceerd heeft LBV voor enkele honderden gedupeerden een schriftelijke aanmaning naar Aegon opgesteld. Deze aanmaningen gaan we publiekelijk bij Aegon aanbieden. Er dient immers voorkomen te worden dat het recht op onder meer indexering van het pensioen door de fusie tussen Optas en Aegon verloren gaat!

 

Op donderdag 24 oktober aanstaande zal LBV samen met Optas-gedupeerden vanaf het hoofdkantoor van LBV te Rotterdam vertrekken naar het hoofdkantoor van Aegon in Den Haag. De stapel met de aanmaningen wordt dan persoonlijk overhandigt aan Rutger Zomer, de CFO van Aegon. Dit doen wij om de rechten van de gedupeerden veilig te stellen. Het vervoer wordt op deze dag (kosteloos voor leden) door LBV verzorgd.

 

Heb jij onlangs een aanmaning laten opstellen door LBV? Dan vernemen wij graag of je bij de overhandiging aanwezig bent. Je kunt je tot 15 oktober aanmelden door een e-mail te sturen naar lbv@lbv.nl of te bellen naar 088 – 266 3000. Partners, familie en vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info