Misstanden loon supermarktsector - LBV | Meer dan een vakbond

Mijn huisbaas luisterde wel naar LBV

Anne, 21 jaar

Misstanden loon supermarktsector

Nieuwsoverzicht

De eerste berichten over misstanden over loon in de supermarktsector kunnen niet genegeerd worden. De uitzending van het BNN/VARA-programma #BOOS heeft duidelijk gemaakt dat jongeren op grote schaal benadeeld worden. Jongeren en werknemers die vermoeden dat zij onderbetaald worden kunnen nu gratis gebruik maken van de uurlooncheck bij Vakbond LBV.

 

LBV is meer dan een vakbond en maakt zich hard voor jou belang. Heb jij het vermoeden dat jij minder loon ontvangt dan waar jij recht op hebt, doe dan nu de gratis uurlooncheck. Juridische experts staan klaar om voor jou te onderzoeken of jij wel krijgt waar jij recht op hebt.

Dagelijks zijn er in Nederland honderdduizenden uitzendkrachten aan het werk. Helaas constateert LBV dat het met de beloning van uitzendkrachten nog wel eens misgaat. Regelmatig ontvangen uitzendkrachten ten onrechte een lager uurloon dan de 'vaste medewerkers' van inleenbedrijven. Ook ontvangen zij niet altijd de loonsverhogingen en toeslagen waar zij wettelijk wel recht op hebben!

 

LBV kan helpen om misgelopen loon terug te vorderen! Het is zelfs mogelijk om met een terugwerkende kracht van 5 jaar misgelopen loon alsnog bij uw huidige of vorige werkgever terug te vorderen! 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info