Nieuwe promotieactie Leden Belonen Vrienden - LBV | Meer dan een vakbond

Mijn huisbaas luisterde wel naar LBV

Anne, 21 jaar

Nieuwe promotieactie Leden Belonen Vrienden

Nieuwsoverzicht

Wij van LBV gaan geld weggeven! Ik kan u al horen denken: ‘’Wat? Waarom? Zijn ze gek geworden? ’’ Wij zijn inderdaad gek, maar dan op u! Volgend jaar bestaat LBV 50 jaar en mede in het kader daarvan willen wij u graag betrekken bij onze nieuwe promotieactie.

Leden Belonen Vrienden!

Hoe werkt het? U brengt als lid een nieuw lid aan (bv. een familielid, kind, vriend(in),kennis, partner of collega) via het aanmeldformulier. Het nieuwe lid sluit een lidmaatschap af voor minimaal één jaar en krijgt de eerste zes maanden voor de helft van de prijs. De korting voor het nieuwe lid bedraagt dus drie keer de maandcontributie op het lidmaatschap. Zodra het nieuwe lid, de eerste betaling heeft voldaan, ontvangt u drie keer het bedrag van de maandcontributie van het nieuwe lid op uw rekeningnummer. Uw beloning is dus afhankelijk van de hoogte van de maandcontributie die het nieuwe lid gaat betalen.

 

Uiteraard zijn er voorwaarden aan deze actie verbonden. De Leden Belonen Vrienden actie gaat op 8 oktober 2018 van start en loopt tot 8 april 2019. De huidige kennismakingsactie komt tijdens bovengenoemde periode te vervallen.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info