Vragenlijstonderzoek SFTW en OOTW - LBV | Meer dan een vakbond

Mijn huisbaas luisterde wel naar LBV

Anne, 21 jaar

Vragenlijstonderzoek SFTW en OOTW

Nieuwsoverzicht

Werknemers in de sector tankstations en wasbedrijven opgelet!  SFTW en OOTW verloten 20 cadeaubonnen ter waarde van €50,-. Wat moet jij hiervoor doen? Vul het vragenlijstonderzoek in en maak je werk veilig en gezonder.

 

In het Sociaal Fonds (SFTW) en het O&O Fonds (OOTW) werken werkgevers en vakbonden in de sector tankstations en wasbedrijven samen om instrumenten te bieden voor gezonde veilige werkomstandigheden. Bijvoorbeeld de branche RI&E, de Arbocatalogus, via het branchepaspoort en de website 'Dat geeft energie.nl'.

Om te weten aan welke ondersteuning jij en jouw collega's in de branche verder behoefte hebben, wordt een onderzoek gedaan. Op grond van de uitkomsten van dit onderzoek bepaalt SFTW welke praktische hulpmiddelen verder ontwikkeld gaan worden. Dat wil zeggen: hulpmiddelen voor jou en iedereen in de branche om het werk gezonder, veiliger en plezieriger te maken.

Belangrijk dus ook voor jou!

 

Om aan het onderzoek deel te nemen, klik hier!

(of plak dit webadres in je browser: https://klbgroup.datacoll.net/xlsxxizdji?l=nl).

 

Onder de inzenders worden 20 cadeaubonnen van 50 euro verloot.

Mede met het oog op de privacy is het vragenlijstonderzoek uitbesteed aan Bureau KLB. Deze gebruikt jouw persoonlijke gegevens alleen voor aangegeven doeleinden en verwijdert deze na afloop van het onderzoek.

Voor vragen over deze enquête, mail info@bureauklb.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info