Podcasts - LBV | Meer dan een vakbond

Mijn huisbaas luisterde wel naar LBV

Anne, 21 jaar

Beluister de podcasts van LBV!

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers
Business Update 

Business Update 

In het radioprogramma Business Update van New Business Radio vertellen Ger IJzermans en Karim Abarkan over de juridische dienstverlening en het bestuur van LBV. Beluister de hele uitzending hier!

 

 

Deel 1 Let's Talk Business

Deel 1 Let's Talk Business

In Deel 1 van het programma Let’s Talk Business bij New Business Radio hoor je Karim Abarkan en Ger IJzermans. Zij gaan hier dieper in op de juridische dienstverlening en praten uitgebreid over onze organisatie. Beluister Deel 1 hieronder.

 

Deel 2 Let's Talk Business

Deel 2 Let's Talk Business

Luister hier Deel 2 van Let’s Talk Business! Je hoort wederom Karim Abarkan en Ger IJzermans. Ze vertellen nog meer over LBV, onder andere over de ontwikkelingen van de afgelopen 50 jaar. Deel 2 staat voor je klaar

 

Deel 3 Let's Talk Business

Deel 3 Let's Talk Business

Let’s Talk Business Deel 3: Sherisse Wongsoredjo en Jamal el Jabli nemen je mee in de wereld van cao's en de onderhandelingen. Jamal is ambassadeur van LBV en deelt zijn persoonlijke ervaringen, terwijl Sherisse je kort uitlegt hoe wij tijdens onderhandelingen te werk gaan. Luister snel Deel 3!

 

Deel 4 Let's Talk Business

Deel 4 Let's Talk Business

Let’s Talk Business Deel 4 is het laatste deel van de Let’s Talk Business-reeks. Romana Stigter en Ger IJzermans vertellen je meer over de ZZP en JONG lidmaatschappen en de ontwikkelingen die zij zien bij deze doelgroepen. Klik op play en luister!

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info