Belastingservice - LBV | Meer dan een vakbond

Belastingservice bij LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Heb je hulp nodig bij je belastingaangifte? LBV staat voor je klaar! Bij onze belastingservice kun je het hele jaar door terecht met al je vragen over belastingen. We helpen je graag met het invullen van je aangifte en adviseren je over alles wat met de Belastingdienst te maken heeft.

 

 

Belasting service 2023

 

Om het invullen van jouw aangifte voor de inkomstenbelasting over 2022 ook nu weer mogelijk te maken, verzoeken wij je een keuze te maken uit de volgende mogelijkheden:

 

 1. Je kunt de vereiste documenten voor je aangifte voor de inkomstenbelasting over 2022 als bijlage per e-mailbericht versturen naar: belastingservice@lbv.nl
   
 2. Je kunt de vereiste documenten voor je aangifte voor de inkomstenbelasting over 2022 per post naar onderstaand antwoordnummer toe sturen. Een postzegel is niet nodig. Let op! Stuur alleen kopieën, de stukken worden kort na de aangifte vernietigd.

  LBV
  3080 WB Rotterdam
  Antwoordnummer 80556
   
 3. Wil je liever een fysieke afspraak, dan kan je contact opnemen met ons secretariaat voor de mogelijkheden.

 

CHECKLIST INKOMSTENBELASTING 

Bekijk hier de checklist om te zien welke documenten je moet verzamelen en naar LBV moet sturen om de aangifte compleet in te vullen.

 

Ben je ZZP’er? Dan geldt er voor jou een afwijkende checklist. Je dient onder andere een aantal documenten met betrekking op jouw onderneming aan te leveren (naast de reguliere documenten). Je kunt de checklist voor ZZP’ers bekijken door hier te klikken.

 

 

GEZINSLIDMAATSCHAP BIJ LBV

Onze belastingservice is uitsluitend bedoeld voor onze leden. Heb je een fiscale partner met een inkomen die nog geen lid is, dan is het advies om een gezinslidmaatschap te overwegen. Met het gezinslidmaatschap ontvangen jij en je fiscale partner 25 procent korting op de contributie en kan het gehele gezin kosteloos gebruik maken van onze belastingservice. 

 

BELASTINGACTIE VOOR ONZE ZZP'ERS

Ben je lid van LBV en een zzp'er. Dank je! We waarderen je keuze voor LBV en willen je hiervoor belonen. Ken je nog een collega-zzp’er die onze hulp wel kan gebruiken? Laat je collega dan kiezen voor LBV en ontvang tijdens de belastingperiode korting op jouw contributie! Eén nieuw lid namens jou is één maand gratis lidmaatschap.

 

LEDEN BELONEN VRIENDEN

Ken je iemand die ook wat hulp kan gebruiken bij het invullen van de belastingaangifte? Tijdens de belastingperiode in 2023 kan je nieuwe leden aanbrengen die gelijk gebruik mogen maken van onze belastingservice! Als het nieuwe lid daarnaast een lidmaatschap afsluit voor een jaar, krijgt diegene het eerste jaar 50% korting!

 

 

Klik op de onderstaande knop ''Word nu lid!'' en bekijk welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Word nu lid!

 

Vul voor het toepassen van de korting in het opmerkingenveld onderaan het inschrijfformulier in dat je gebruik wil maken van de actie (Belastingactie voor onze zzp'ers of Leden Belonen Vrienden actie). Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat via onderstaand telefoonnummer voor de mogelijkheden.

 

Heb je nog vragen over een actie of een lidmaatschap? Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 - 266 3000. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info