Onze missie en visie - LBV | Meer dan een vakbond

Onze missie en visie

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Onze missie: Waarom doen we wat we doen?
Wij geloven in een waardevolle samenleving, waarin gelijke mogelijkheden en ontwikkelkansen voor iedereen centraal staan. Waarin mensen fijn kunnen wonen, werken en leven. Waarin we kijken naar overeenkomsten, niet naar tegenstellingen. We geloven in ruimte voor ieders belang. Daar hoort een goed, eerlijk en passend inkomen voor iedereen bij. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor.

 

Onze visie: Hoe doen we dat?
We maken ons sterk voor de belangen voor werkenden, zelfstandigen, werkzoekenden en mensen die hun hele leven hebben gewerkt. We gebruiken onze kennis en ervaring om een omgeving te creëren waarin werknemers en werkgevers samen zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en (arbeids)omstandigheden.

 

We zijn laagdrempelige bruggenbouwers en ondersteunen onze leden optimaal. We werken samen aan de continuïteit van werk, inkomen en opleidingen. We maken heldere, duidelijke en werkbare collectieve afspraken tussen werkgevers en werknemers. Fatsoenlijke afspraken die zo sectorspecifiek mogelijk zijn. We weten goed wat we willen maar houden wel rekening met het voortbestaan van de sector. Dat is in ieders belang. We maken ons via goed gefundeerde opleidings- en ontwikkelingsfondsen sterk voor echte duurzame inzetbaarheid van werknemers.

 

We staan altijd klaar voor onze leden. We helpen hen met vragen over werk, inkomen, studie of uitkering. Denk aan juridische zaken, belastingen, vragen of geschillen over een aankoop, huurconflicten en nog veel meer. We werken snel, persoonlijk en zijn duidelijk in onze communicatie. Als we je zelf niet kunnen helpen, dan weten we waar we moeten zijn om jou alsnog verder te helpen. We laten je niet zitten. Dus waar je ook mee zit, we zijn er voor jou. Altijd.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info