Ambassadeurs - LBV | Meer dan een vakbond

Ambassadeursschap bij LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Als ambassadeur van LBV ben je het klankbord van één van onze CAO-onderhandelaars. Jij weet als geen ander hoe het eraan toegaat op de werkvloer en wat er eventueel verbeterd of juist in stand gehouden dient te worden. Als ambassadeur heb je een sterke persoonlijkheid en geef je graag je mening over zaken die spelen op jouw werkvloer.

 

Je bent een gepassioneerde professional die zijn talenten en inzichten inzet om niet alleen de arbeidsomstandigheden te verbeteren, maar ook om collega’s te verbinden en te adviseren. LBV biedt jou de kans om een stem te krijgen tijdens CAO-onderhandelingen (dit betekent een plek aan de tafel tijdens CAO-onderhandelingen).  Jouw inzet zal door LBV zeker niet onopgemerkt blijven! Je kan van ons het volgende verwachten:

 

  • Relatiegeschenken

  • Reiskosten- en verblijfskostenvergoeding

  • Organisatieverlof, aanspraak op drie tot vijf dagen met behoud van loon per kalenderjaar, mits dit in jouw CAO is afgesproken

Ambassadeur Marcel van der Stigchel, Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Ambassadeur Marcel van der Stigchel, Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Het hebben van een netwerk is echt zo belangrijk. Dankzij mijn ambassadeursschap ben ik in contact gekomen met de voorzitter van de LBV. Toen ik vervolgens arbeidsgeschil op de werkvloer kreeg was één belletje genoeg om de voorzitter van LBV in actie voor mij te laten komen.

 

Ambassadeur Jamal el Jabli, Stationsmanager

Ambassadeur Jamal el Jabli, Stationsmanager

LBV heeft zich voor mij door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en deskundige vakbond die altijd het belang van de werknemer vooropstelt. Door met respect om te gaan met de verschillende partijen en zich goed in te lezen over wat er op de werkvloer leeft, bereiken zij altijd het beoogde doel.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info