Ambassadeurs - LBV | Meer dan een vakbond

Mijn huisbaas luisterde wel naar LBV

Anne, 21 jaar

Ambassadeursschap bij LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Als ambassadeur van LBV ben je het klankbord van één van onze CAO-onderhandelaars. Jij weet als geen ander hoe het eraan toegaat op de werkvloer en wat er eventueel verbeterd of juist in stand gehouden dient te worden. Als ambassadeur heb je een sterke persoonlijkheid en geef je graag je mening over zaken die spelen op jouw werkvloer.

 

Je bent een gepassioneerde professional die zijn talenten en inzichten inzet om niet alleen de arbeidsomstandigheden te verbeteren, maar ook om collega’s te verbinden en te adviseren. LBV biedt jou de kans om een stem te krijgen tijdens CAO-onderhandelingen (dit betekent een plek aan de tafel tijdens CAO-onderhandelingen).  Jouw inzet zal door LBV zeker niet onopgemerkt blijven! Je kan van ons het volgende verwachten:

 

  • Relatiegeschenken

  • Reiskosten- en verblijfskostenvergoeding

  • Organisatieverlof, aanspraak op drie tot vijf dagen met behoud van loon per kalenderjaar, mits dit in jouw CAO is afgesproken

Ambassadeur Marcel van der Stigchel, Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Ambassadeur Marcel van der Stigchel, Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Het hebben van een netwerk is echt zo belangrijk. Dankzij mijn ambassadeursschap ben ik in contact gekomen met de voorzitter van de LBV. Toen ik vervolgens arbeidsgeschil op de werkvloer kreeg was één belletje genoeg om de voorzitter van LBV in actie voor mij te laten komen.

 

Ambassadeur Jamal el Jabli, Stationsmanager

Ambassadeur Jamal el Jabli, Stationsmanager

LBV heeft zich voor mij door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en deskundige vakbond die altijd het belang van de werknemer vooropstelt. Door met respect om te gaan met de verschillende partijen en zich goed in te lezen over wat er op de werkvloer leeft, bereiken zij altijd het beoogde doel.

Ambassadeur Gerero van der Heijden, Productiemedewerker

Ambassadeur Gerero van der Heijden, Productiemedewerker

LBV is een efficiënte vakbond met een hart voor de (werkende) mens met een perfecte juridische service. Ik ben ambassadeur voor de sociale ontwikkelbedrijven en participatiewet geworden, omdat daar steeds meer mensen komen te werken.

Ambassadeur John van den Berg, Buschauffeur

Ambassadeur John van den Berg, Buschauffeur

Ik vind het belangrijk dat een vakbond de werkgever dwingt om zich aan de gemaakte afspraken te houden (via een CAO en/of ondernemingsraad) en dat is wat LBV doet. Ik ben ambassadeur geworden omdat LBV goede vertegenwoordigers nodig heeft voor elke branche. Het mooie aan LBV is dat zij hun leden altijd steunen.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info