Video's en Podcasts - LBV | Meer dan een vakbond

Bekijk onze video's en beluister de podcasts

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

 

LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, belastingzaken, arbeidscontracten en -conflicten. LBV helpt iedereen, ongeacht leeftijd en/of inkomen. Bekijk onze LBV Video hierboven! 

 

Wie is LBV en wat doen wij? We leggen het je uit in deze korte animatievideo! 

 

Ben je schilder en heb je vragen over de CAO voor het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf? Dan zit je goed! Maar LBV is meer dan een vakbond. Bekijk de video om erachter te komen wat LBV voor jou kan betekenen, ook naast vragen over de CAO!

 

Je pensioen lijkt misschien ver weg, maar toch is het belangrijk om hierover na te denken. Naast werkgerelateerde kwesties kun je bij Vakbond LBV ook terecht voor al je vragen over jouw pensioen. Bekijk deze video speciaal voor de sector Schilders-, Afwerkings-, en Glaszetbedrijven voor meer informatie.

 

LBV kan jou alles vertellen over arbeidsverhindering vanwege onwerkbaar weer. Maar hoe zit dat precies? Dat zie je hier! In deze video, speciaal voor de Hellende Daken, leggen wij je alles uit. Daarnaast kun je ook voor andere problemen op het werk bij ons terecht. Bekijk snel welke voordelen LBV heeft, ook als je niet onder één van onze CAO’s valt.

Business Update 

Business Update 

In het radioprogramma Business Update van New Business Radio vertellen Ger IJzermans en Karim Abarkan over de juridische dienstverlening en het bestuur van LBV. Beluister de hele uitzending hier!

 

 

Deel 1 Let's Talk Business

Deel 1 Let's Talk Business

In Deel 1 van het programma Let’s Talk Business bij New Business Radio hoor je Karim Abarkan en Ger IJzermans. Zij gaan hier dieper in op de juridische dienstverlening en praten uitgebreid over onze organisatie. Beluister Deel 1 hieronder.

 

Deel 2 Let's Talk Business

Deel 2 Let's Talk Business

Luister hier Deel 2 van Let’s Talk Business! Je hoort wederom Karim Abarkan en Ger IJzermans. Ze vertellen nog meer over LBV, onder andere over de ontwikkelingen van de afgelopen 50 jaar. Deel 2 staat voor je klaar

 

Deel 3 Let's Talk Business

Deel 3 Let's Talk Business

Let’s Talk Business Deel 3: Sherisse Wongsoredjo en Jamal el Jabli nemen je mee in de wereld van cao's en de onderhandelingen. Jamal is ambassadeur van LBV en deelt zijn persoonlijke ervaringen, terwijl Sherisse je kort uitlegt hoe wij tijdens onderhandelingen te werk gaan. Luister snel Deel 3!

 

Deel 4 Let's Talk Business

Deel 4 Let's Talk Business

Let’s Talk Business Deel 4 is het laatste deel van de Let’s Talk Business-reeks. Romana Stigter en Ger IJzermans vertellen je meer over de ZZP en JONG lidmaatschappen en de ontwikkelingen die zij zien bij deze doelgroepen. Klik op play en luister!

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info