Voor uitzendkrachten - LBV | Meer dan een vakbond

Van-Werk-Naar-Werk-Voucher voor uitzendkrachten

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Vanwege het coronavirus (COVID-19) ben je wellicht je baan kwijt geraakt. Partijen in de uitzendsector, waaronder LBV, hebben een extra voorziening bedacht waarmee je mogelijk een nieuwe baan kunt vinden. Deze voorziening betreft een Van-Werk-Naar-Werk-voucher.

 

Door de coronacrisis zijn (helaas) veel uitzendkrachten hun baan verloren. Denk hierbij aan sectoren zoals de horeca en luchtvaart. Door de coronacrisis schreeuwen andere sectoren juist om meer uitzendkrachten omdat er een schrijnend tekort is. Voorbeelden zijn de zorg, transport en logistiek, distributie food en land en tuinbouw.

 

Stichting DOORZAAM heeft als doel om uitzendkrachten duurzaam inzetbaar te houden. DOORZAAM stelt daarom een Van-Werk-Naar-Werk-voucher beschikbaar. Deze vouchers zijn voor uitzendkrachten die door de coronacrisis zonder werk zijn komen te zitten en de voucher kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een cursus of training, maar ook voor training on the job, inwerkperiode of on-boarding bij de opdrachtgever of reguliere werkgever.   

 

Meer weten? Bekijk de voorwaarden op onze website of surf naar www.doorzaam.nl/vergoedingen/van-werk-naar-werk-voucher voor meer informatie.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info