DPA - LBV | Meer dan een vakbond

LBV én DPA

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

LBV en DPA Professionals sluiten sinds 2015 de DPA-CAO. Hieronder belangrijke informatie over jouw CAO. Speciaal voor de werknemers bij DPA die lid willen worden, heeft LBV een kennismakingsactie voor het lidmaatschap bij de vakbond.

 

 

OVER LBV

LBV biedt zowel collectieve als individuele belangenbehartiging.

 

Bij de collectieve belangenbehartiging gebruiken we onze kennis en ervaring om een omgeving te creëren waarin werknemers recht hebben op passende arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden hebben. Dit doen wij door het sluiten van jouw CAO, waarbij jij mag stemmen over de nog te maken en de gemaakte afspraken. Als lid van LBV heb jij dus stemrecht en mag je meebepalen welke afspraken er in de CAO voor DPA worden vastgelegd. 

 

Onder onze individuele belangenbehartiging vallen juridisch advies en ondersteuning bij vragen en problemen op het terrein van arbeidsrecht, consumentenrecht, huur- en woonrecht, fiscaal recht en sociaal verzekeringsrecht. Als lid profiteer je bovendien van deskundig advies en ondersteuning bij het invullen van jouw aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen van toeslagen. Onze belastingservice kan significant voordeel opleveren bij de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting. Ons werkteam met fiscalisten en juristen doet er alles aan om jouw belangen optimaal te behartigen en indien nodig te verdedigen.

 

Meer weten over onze missie en visie? Klik hier.

 

ONDERHANDELAAR

Graag stellen wij je voor aan de CAO-onderhandelaar van de DPA-CAO. Voor al je vragen hierover kun je terecht bij Cher.

 

Cher Grijt

cher.grijt@lbv.nl

 

LIDMAATSCHAP BIJ LBV

Mocht je nog ergens vragen over hebben of wil je ergens anders over van gedachten wisselen? Dan staat het je vrij om de eerste vraag kosteloos te stellen aan een sterk team met ervaren juridische specialisten. We stropen enthousiast de mouwen voor je op en komen op voor jouw rechten. Ben je lid van LBV, dan heb je recht op de maximale ondersteuning die wij kunnen bieden bij zaken die te maken hebben met arbeidsrecht, belastingaangiften en uitkeringen. Lijkt je hulp bij consumentenrecht en huur- en woonrecht ook ideaal? Maak dan gebruik van het Pluspakket!

 

KENNISMAKINGSACTIE DPA

Wil jij ook meepraten en meebeslissen over aanpassingen, toevoegingen en veranderingen van jouw nieuwe CAO? Wil je daarnaast ook direct geholpen worden bij jouw vragen over jouw CAO, jouw contract, of jouw pensioen? Ben jij benieuwd wat LBV nog meer voor jou kan betekenen? Dan heb je geluk. Door gebruik te maken van de kennismakingsactie krijg je toegang tot de diensten van LBV zoals onder andere de belastingservice met het eerste jaar maar liefst 50% korting! Geef de naam door van jouw CAO (DPA) bij jouw inschrijving en maak automatisch aanspraak op deze korting.

 

Word nu lid!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info