Sociale Werkvoorziening & Participatiewet - LBV | Meer dan een vakbond

Speciaal lidmaatschap voor werknemers in de Sociale Werkvoorziening & Participatiewet

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

LBV zet zich al jaren in voor werknemers die in de Sociale Werkvoorziening werken of onder de Participatiewet vallen. Onze ervaren juridische dienst helpt jou met al je vragen over werk.

 

Hieronder hebben we kort voor je opgeschreven wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen!

 

  • Hulp bij problemen en conflicten met werkgevers, leidinggevenden en collega’s.
  • Ondersteuning bij gesprekken op het werk  
  • Hulp met het aanvragen van toeslagen, zoals zorgtoeslag en huurtoeslag.
  • Advies en hulp bij vragen over het UWV.
  • Hulp met het maken van bezwaar en bij procedures.
  • Beantwoorden van vragen over je werk, inkomen en contract.

 

Speciaal voor werknemers in de Sociale Werkvoorziening of die onder de Participatiewet vallen kost een basislidmaatschap bij LBV slechts €5 per maand!

 

UITLEG

Wanneer je het aanmeldformulier in gaat vullen komt er €10 per maand te staan. Daar hoef je niet naar te kijken! Als je onderaan het aanmeldformulier bij ‘’Overige opmerkingen’’ invult dat je in de Sociale Werkvoorziening werkt of onder de Participatiewet valt, dan ontvang je van LBV extra korting en passen wij je contributie aan naar €5 per maand! Je kunt het aanmeldformulier invullen door op de knop '' Word nu lid!''  hieronder te klikken. Wil je het liever samen doen? Bel dan naar 088 – 266 3000. Dan vult een medewerker van LBV samen met jou het aanmeldformulier in.

 

Word nu lid!

 

PLUSLIDMAATSCHAP

Naast dat wij jou helpen met vragen en problemen op werk of bij overheidsinstanties, bieden we ook hulp bij consumentenrecht en huur- en woonrecht. Denk hierbij aan problemen met de woningbouw of wanneer je iets hebt gekocht en je niet tevreden bent over het product, maar de winkel wil je niet verder helpen. Voor €15 per maand ben je verzekerd voor alles wat te maken heeft met arbeidsrecht, consumentenrecht en huur- en woonrecht. Als je een pluslidmaatschap wilt, kun je dit aanklikken bij het aanmeldformulier. Ook dan komt er €20 te staan, maar dit passen wij voor je aan naar €15 wanneer we je aanmelding binnen hebben.

 

Heb je nog vragen? Bel ons dan even op 088 – 266 3000! LBV staat altijd voor je klaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info