Uurlooncheck - LBV | Meer dan een vakbond

lbv hielp mij met vragen over mijn contract

Onno, 38 jaar

Gratis uurlooncheck

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Krijg jij wel het uurloon waar je recht op hebt? Ben jij in de juiste functieschaal ingedeeld? Heb je de periodieke loonsverhoging ontvangen? Veel mensen denken dat het wel goed zit. Helaas blijkt uit de praktijk dat dit niet altijd het geval is. Met onze gratis uurlooncheck hebben we al honderden werknemers kunnen helpen. Zij krijgen nu het uurloon waar ze recht op hebben en kunnen soms zelfs nog flink wat loon vorderenDoe de uurlooncheck zonder verplichtingen en wie weet heb jij recht op meer!

Doe de uurlooncheck

Doe de uurlooncheck

Vul het onderstaande formulier volledig in. Let op! Wij kunnen helaas geen berekening maken als de gegevens niet compleet zijn. Zorg er dus voor dat het formulier compleet is. Op basis van jouw gegevens maken wij een inhoudelijke beoordeling van je uurloon. Vergeet niet akkoord te gaan met de privacyverklaring van LBV!

Uurloon uitzendkrachten

Uurloon uitzendkrachten

Ben je werkzaam als uitzendkracht en heb je te weinig loon ontvangen? Uitzendkrachten krijgen helaas vaker een lager uurloon dan ‘’vaste medewerkers’’. Ook ontvangen uitzendkrachten niet altijd de loonsverhoging en toeslagen waar zij wettelijk recht op hebben. Wil je weten waar jij recht op hebt? Check het met de uurloon-check.

Loon misgelopen?

Loon misgelopen?

Heb je minder loon ontvangen dan waar je wettelijk recht op hebt? Wij helpen je om loon te vorderen bij je huidige werkgever of een vorige werkgever. Speelde dit al langer? Maak je geen zorgen! We kunnen loon met terugwerkende kracht van maar liefst de afgelopen 5 jaar vorderen.

Uurlooncheck

Geslacht

Contactgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens

Ontvangst loon

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info