Juridische steun - LBV | Meer dan een vakbond

lbv hielp mij met vragen over mijn contract

Onno, 38 jaar

Juridische hulp en advies

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

Bij LBV staat een sterk team van ervaren juridische specialisten voor je klaar. We stropen enthousiast de mouwen voor je op en komen op voor jouw rechten. Alle leden hebben recht op ondersteuning bij zaken die te maken hebben met arbeidsrecht. Dit zijn kwesties op het werk. Leden met een Pluspakket zijn ook verzekerd van hulp bij consumentenrecht en huur- en woonrecht.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

LBV is specialist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, loon- en arbeidsvoorwaarden, arbeidscontracten en -conflicten. Onze juridische specialisten komen op voor jouw rechten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een conflict tussen jou en je baas. We staan altijd voor je klaar.

Huur- en woonrecht

Huur- en woonrecht

Heb je een Plus-lidmaatschap? Dan kun je bij ons terecht voor ondersteuning bij zaken die met huur- en woonrecht te maken hebben. Dit geldt zowel voor een huurwoning als voor gehuurde werkruimte. Maar waar helpen we dan bij? Denk bijvoorbeeld aan gedoe met je huurbaas over de huurverhoging.

Consumentenrecht

Consumentenrecht

Naast huur- en woonrecht valt ook consumentenrecht onder het Pluspakket. Hierbij beschermen we jouw rechten als consument bij een aankoop in de winkel of online. Bij zo een aankoop horen rechten en plichten voor zowel de koper als verkoper. Voorbeelden hiervan zijn de garantietermijn of bedenktijd.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info