Belastingservice - LBV | Meer dan een vakbond

lbv hielp mij met vragen over mijn cao

Onno, 38 jaar

Belastingservice bij LBV

Word
nu lid!
Ook voor ZZP'ers

De belastingperiode is weer aangebroken. Ook dit jaar vult LBV de aangifte inkomstenbelasting geheel kosteloos in voor haar leden. Vanaf 1 maart tot en met 30 april 2021 kun je gebruik maken van onze belastingservice. Om jouw belastingaangifte 2020 in te dienen, verzoeken wij je om een keuze te maken uit onderstaande opties:

 

  • Je kunt je documenten die nodig zijn voor het invullen van jouw belastingaangifte over 2020 per post naar ons opsturen. Je kunt het sturen naar:
    LBV
    Antwoordnummer 80556
    3083 WB Rotterdam
    Een postzegel is niet nodig. Let op! Stuur alleen de kopieën van de benodigde documenten mee.
  • Je kunt je documenten die nodig zijn voor het invullen van jouw belastingaangifte over 2020 per mail naar ons opsturen. Dit kan naar belastingservice@lbv.nl.

 

Bekijk hier de checklist om te zien welke documenten je moet verzamelen en naar LBV moet sturen om de aangifte compleet in te vullen.

 

Alleen bij uiterste noodzaak zijn wij bereid, indien de maatregelen dit toelaten, mensen fysiek te ontvangen. Hier kun je uitsluitend telefonisch een afspraak voor maken. LBV ontvangt deze fysieke afspraken, indien mogelijk, alleen op het hoofdkantoor in Rotterdam. De meldpunten zijn vanwege COVID-19 gesloten.

 

Heb je nog vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 - 266 3000. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info