Algemene Ledenvergadering een groot succes! - LBV | Meer dan een vakbond

Algemene Ledenvergadering een groot succes!

Nieuwsoverzicht

Zaterdag 11 november 2017 was de algemene ledenvergadering in de nieuwe stijl, en dat was een groot succes! Waar de ALV van 2016 nog plaats vond in de Rustburcht, werd er dit jaar gekozen voor een andere locatie, namelijk het topsportcentrum in Rotterdam.

 

De opkomst is ten opzichte van vorig jaar bijna verdubbeld en diversen onderwerpen hebben de revue gepasseerd. Zo werden onder meer verschillende leden bedankt voor hun jarenlange inzet. Diverse leden ontvingen voor hun 10-jarige lidmaatschap als eerste een speciale Parker® pen met daarop het nieuwe logo van LBV.

Ambassadeurs zijn bijzonder belangrijk voor LBV. Dankzij de ambassadeurs weten we bij LBV wat er speelt op de werkvloer en weten werknemers de weg naar LBV beter te vinden. Tijdens de ALV werden verschillende ambassadeurs in het zonnetje gezet vanwege bewezen diensten. Zij kregen uit handen van voorzitter Ger IJzermans een limited edition LBV-pin opgespeld.

 

Tot slot gaf PR & communicatiemanager Amy de Bruijn een kleine inkijk in de nieuwe huisstijl van onze vakbond. De reacties van de aanwezige leden waren zeer enthousiast. De vergadering werd afgesloten door middel van een quiz.

 

Wij danken iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en hopen volgend jaar nog meer leden te verwelkomen!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info