CAO Uitvoeringsregelingen Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf algemeen verbindend verklaard - LBV | Meer dan een vakbond

CAO Uitvoeringsregelingen Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf algemeen verbindend verklaard

Nieuwsoverzicht

Naast de CAO Schilders- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG) is er ook de CAO Uitvoeringsregelingen Schilders- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (USAG). Per 4 september 2020 is de CAO USAG door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid algemeen verbindend verklaard (AVV).

 

De CAO USAG is een fonds-cao met afspraken over regelingen waar premie voor wordt geheven. Hier staan afspraken in over bijvoorbeeld een collectieve ongevallenverzekering en over middelen voor de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Door het algemeen verbindend verklaren is deze cao van toepassing op alle werknemers en werkgevers in de branche.

 

OnderhoudNL en LBV zijn van mening dat dankzij deze cao en de AVV alle werknemers en werkgevers kunnen profiteren van de regelingen die zijn afgesproken. De cao draagt bij aan een (verdere) professionalisering van de branche en draagt er zorg voor dat alle partijen tegen dezelfde voorwaarden met dezelfde voordelen kunnen opereren.

 

Voor meer informatie en/of vragen kan er contact worden opgenomen met Marco Stavinga via marco.stavinga@lbv.nl of via 088 – 266 3000.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info