De kracht van community: een blik vanuit mijn perspectief als vakbondsbestuurder, marketeer en evenementenorganisator - LBV | Meer dan een vakbond

De kracht van community: een blik vanuit mijn perspectief als vakbondsbestuurder, marketeer en evenementenorganisator

Nieuwsoverzicht
Rotterdam is een stad met een bruisend cultureel leven en een sterke community spirit. Er zijn talloze communities in de stad, variërend van sportclubs en hobbyclubs tot actiegroepen en buurtverenigingen. Deze communities dragen bij aan de sociale cohesie in de stad en maken Rotterdam een bruisende en dynamische plek om te wonen en te werken. Als vakbondsbestuurder, marketeer en organisator van diverse Rotterdamse culturele evenementen ervaar ik de kracht van community dagelijks. In alle rollen die ik vervul, zie ik hoe mensen samenkomen om gemeenschappelijke doelen te bereiken, elkaar te steunen en een positieve impact te maken op de stad.

 

In mijn rol als vakbondsbestuurder zet ik me in voor de belangen van werknemers in Rotterdam. We organiseren acties, voeren onderhandelingen met werkgevers en behartigen de belangen van onze leden op verschillende wijze. Maar de echte kracht van onze vakbond ligt in de saamhorigheid van onze leden. We zijn sterker als we samenstaan en door samen te werken kunnen we een verschil maken in het leven van onze leden.

 

Als marketeer en evenementenorganisator ben ik verantwoordelijk voor het creëren van sterke merken en het verbinden met doelgroepen. In mijn werk zie ik hoe communities een krachtig instrument kunnen zijn om verbinding te maken met mensen en loyaliteit op te bouwen. Door authentieke verhalen te delen en een platform te creëren waar mensen met elkaar kunnen communiceren, creëer je een gevoel van belonging en betrokkenheid. Ook breng ik mensen samen om te genieten van kunst, cultuur en muziek. De kracht van evenementen ligt in de gedeelde ervaring die mensen met elkaar beleven. Door mensen samen te brengen creëer je een magische sfeer en maak je herinneringen die een leven lang meegaan.

 

De toekomst van communities is rooskleurig. Door de toenemende digitalisering is het makkelijker dan ooit om contact te maken met mensen die dezelfde interesses delen. Online communities spelen een steeds belangrijkere rol in het verbinden van mensen en het creëren van impact. Ik dank alle leden die deel uitmaken van de LBV-community. Dankzij jullie kunnen wij veel mogelijk maken en lever je een positieve bijdrage aan de wereld om je heen.

 

X.F. (Xavier) Assegaf
Bestuurslid LBV

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info