Forum voor Democratie gaat de strijd aan tijdens het Nederlands Kampioenschap Bedrijvenschaak in Rotterdam, georganiseerd door Vakbond LBV. - LBV | Meer dan een vakbond

Forum voor Democratie gaat de strijd aan tijdens het Nederlands Kampioenschap Bedrijvenschaak in Rotterdam, georganiseerd door Vakbond LBV.

Nieuwsoverzicht

Persbericht, 19 september 2019 - Zaterdag 21 september nemen ruim 60 schaakteams van verschillende bedrijven en instellingen uit het hele land het tegen elkaar op om te bepalen wie zich Nederlands Kampioen Bedrijvenschaak 2019 mag noemen. Het NK Bedrijvenschaak wordt gehouden in het Topsportcentrum te Rotterdam (gelegen naast stadion De Kuip), geheel georganiseerd door Vakbond LBV.

 

Eén van de aanwezige schaakteams is de politieke partij Forum voor Democratie, onder leiding van Loek van Wely (Grootmeester, achtvoudig Nederlands Kampioen schaken en lid van de Eerste Kamer). Samen met de teamleden Lucas van Foreest (Grootmeester, Nederlands Kampioen schaken 2019 en Wereldkampioen Rapid en Blitz), Thierry Baudet (fractievoorzitter Tweede Kamer), Kees Eldering en Olaf Ephraim gaat Forum voor Democratie de strijd aan om de titel Nederlands Kampioen Bedrijvenschaak 2019 te veroveren.  

 

Om 9:30 gaat het kampioenschap van start. Tot 10:00 uur kunnen de teams zich aanmelden. Om 10.15 uur begint de eerste speelronde. De laatste speelronde vindt om 15:45 plaats. Daarna volgt er de prijsuitreiking van het toernooi en is er tijd en ruimte om na te borrelen. Deze dag staat in het teken van schaken én netwerken.

 

LBV kan in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) en het Topsportcentrum Rotterdam een geheel verzorgd programma aanbieden mede door de bijdragen van Brouwer Groothandelsgroep, PPS Security Group, Promotion Partners en Blomsa Print & Sign. Het belooft een spannende en leuke dag te worden!

 

Noot voor redactie. Neem voor meer informatie contact op met Romana Stigter via romana.stigter@lbv.nl. De media is welkom om langs te komen op het NK Bedrijvenschaak. U bent welkom vanaf 9.30 uur. Let op! Deze noot is niet bedoeld voor publicatie in verband met het verstrekken van persoonsgegevens.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info