LBV aan de bak voor Optas-gedupeerden - LBV | Meer dan een vakbond

LBV aan de bak voor Optas-gedupeerden

Nieuwsoverzicht

Op 5 juli 2019 heeft de rechtbank uitspraak gedaan in verzoek tot een voorlopige voorziening, waarin onomwonden werd geëist dat De Nederlandsche Bank (hierna verder te noemen: DNB) het besluit openbaar maakt, waarin DNB haar akkoord geeft voor de fusie tussen Optas en Aegon. Deze eis is toegewezen!   

 

LBV is direct na deze positieve uitspraak (in samenwerking met andere partijen) gestart met de voorbereiding van (juridische) acties tegen Aegon. LBV stelt 10.000 euro beschikbaar voor de juridische kosten voor een procedure tegen Aegon. Voordat Aegon gedagvaard kan worden, dienen eerst alle financiële middelen verzameld te worden en is het belangrijk dat de druk flink opgevoerd wordt.

 

LBV is inmiddels gestart om voor enkele honderden gedupeerden een schriftelijke aanmaning naar Aegon op te stellen. Deze aanmaningen gaan we publiekelijk bij Aegon aanbieden. Er dient immers voorkomen te worden dat jouw recht op onder meer indexering van je pensioen door de fusie tussen Optas en Aegon verloren gaat. Die hebben al genoeg in de havenvijver gevist….!

 

Welke brief namens jou dient te worden verstuurd ligt aan een aantal factoren. Daarom vraagt LBV je om contact met ons op te nemen, zodat wij jouw gegevens kunnen controleren en in de aanmaning op kunnen nemen. Heb je bij LBV nog niet gemeld dat je een Optas/Aegon pensioen ontvangt en wens je wel in aanmerking te komen voor onder meer de indexering van je pensioen? Neem dan ook contact met ons op. Nog geen lid van LBV? Voor slechts 5 euro per maand ben je dat als gepensioneerde wel!

 

Je kunt ons over Optas/Aegon bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer: 088 – 266 3000. Voor alle andere vragen omtrent je pensioen bij Optas/Aegon kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info