Let op! Aankondiging voor NBBU Vaste Medewerkers: Een nieuwe CAO en loonafspraak op komst! - LBV | Meer dan een vakbond

Let op! Aankondiging voor NBBU Vaste Medewerkers: Een nieuwe CAO en loonafspraak op komst!

Nieuwsoverzicht

Binnenkort staat een belangrijk overleg op de agenda, te weten: een overleg tussen LBV en NBBU. We gaan samen de start van een nieuwe CAO bespreken voor de vaste werknemers van NBBU, en jouw inbreng is cruciaal.

 

LBV begrijpt dat een CAO meer is dan slechts een juridisch document; het vormt een weerspiegeling van de belangen en behoeften van werknemers zoals jij. Jouw perspectief, ervaring en ideeën kunnen de koers van de nieuwe CAO en ook de loonafspraak met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2024 bepalen.

 

Welke onderwerpen acht jij onmisbaar in de nieuwe CAO? Is er naar jouw mening ruimte voor verbetering van loon, werktijden, verlofregelingen, arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling? Zijn er valkuilen uit eerdere CAO's die we moeten vermijden en welke nieuwe ideeën kunnen een positieve invloed hebben op jouw loon- arbeidsvoorwaarden?

 

Ben je nog geen lid? Overweeg dan om je aan te sluiten bij LBV en laat jouw stem horen! Als Vaste Medewerker bij een NBBU-lid kun je samen met LBV een krachtig verschil maken in de gesprekken over een nieuwe CAO. Doen!

 

Meld je direct aan: https://www.lbv.nl/lid-worden/vormen-en-tarieven

 

Deel jouw gedachten en ideeën met ons vóór 29 februari aanstaande. Jouw betrokkenheid is essentieel voor een CAO die de belangen over de Vaste Medewerkers van NBBU-leden vertegenwoordigt.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info