LOONSTIJGING CAO SAVG 2023 - LBV | Meer dan een vakbond

LOONSTIJGING CAO SAVG 2023

Nieuwsoverzicht

Goed nieuws! 

 

Na een aantal onderhandelingssessies is er tussen OnderhoudNL en de vakbonden LBV, FNV en CNV een onderhandelingsresultaat bereikt voor de loonsverhoging die ingaat per 1 januari 2023. Als de leden van LBV, FNV en  CNV Vakmensen instemmen met dit onderhandelingsresultaat dan stijgt het loon van ongeveer 16.000 werknemers die werkzaam zijn bij de bedrijven in de sector met 10,3 procent met ingang van 1 januari 2023.

 

Aangezien met deze afspraak wordt afgeweken van een al eerder gemaakte loonafspraak met automatische prijscompensatie (APC), dient deze nieuwe afspraak ter instemming te worden voorgelegd aan de leden van de bonden. Het onderhandelingsresultaat is met een positief stemadvies aan de leden van de bonden voorgelegd, die nog tot 15 oktober 2023 hun stem uit kunnen brengen.”

 

Werknemers in deze sector die nog niet georganiseerd zijn, hebben de mogelijkheid om zich aan te melden en alsnog hun stem uit te brengen. Neem daarvoor contact op met ons op via 088 266 3000 en laat je doorverbinen met een CAO onderhandelaar. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

 


 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info