Maak kennis met Xavier Assegaf - LBV | Meer dan een vakbond

Maak kennis met Xavier Assegaf

Nieuwsoverzicht

Als digital nomad heb ik drie jaar lang tussen Bali en Jakarta geleefd, tot mei 2020. Nu ben ik terug in Nederland en heb ik me aangesloten bij Vakbond LBV als nieuw bestuurslid. Ik ben vastbesloten om mijn ervaring en kennis in te zetten om met name jongeren en zzp'ers te helpen en te ondersteunen.

Digital nomad
Als digital nomad heb ik gereisd en vanuit verschillende locaties gewerkt, wat een spannende en avontuurlijke tijd was waarin ik mezelf zowel als ondernemer als persoon heb ontwikkeld. Het leven als digital nomad heeft me geleerd flexibel te zijn en om te kunnen omgaan met veranderingen en uitdagingen. Het bood me ook de kans om te netwerken en van andere ondernemers over de hele wereld te leren.

Terug in Nederland
Nu ik terug ben in Nederland, wil ik mijn ervaring en kennis gebruiken om anderen te helpen. Als bestuurslid van Vakbond LBV is mijn doel om jongeren en zzp'ers bij te staan en te ondersteunen. Ik begrijp uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn voor jongeren en zzp'ers om hun weg te vinden in de arbeidsmarkt. Daarom wil ik me specifiek voor deze doelgroep inzetten en hen de nodige handvatten bieden om succesvol te zijn.

Organisator en leraar
Naast mijn werk bij Vakbond LBV ben ik ook actief als organisator van evenementen en leraar ondernemen. Ik begeleid makers om te doen wat ze leuk vinden en om hun passie om te zetten in een onderneming. Ik heb een passie voor het helpen van anderen en het delen van mijn kennis en ervaring.

Conclusie
Kortom, ik ben een gedreven man met een missie. Ik wil jongeren en zzp'ers helpen en ondersteunen om succesvol te zijn in de arbeidsmarkt. Met mijn unieke perspectief als voormalig digital nomad heb ik een bijzondere kijk op ondernemen en het leven in het algemeen. Als bestuurslid van Vakbond LBV zal ik me volledig inzetten om deze doelgroep te ondersteunen en te begeleiden. Ik kijk uit naar mijn waardevolle bijdrage aan de vakbond en de samenleving als geheel.

 

X.F. (Xavier) Assegaf
Bestuurslid LBV

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info