Oproep FSV gedupeerden - LBV | Meer dan een vakbond

Oproep FSV gedupeerden

Nieuwsoverzicht

Tot en met eind februari 2020 heeft de Belastingdienst gebruik gemaakt van het systeem Fraude Signalering Voorziening (FSV). Dit systeem diende om belastingaangiften en aanvragen van toeslagen te controleren. Het systeem voldeed niet aan de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming, waardoor gegevens onterecht zijn opgenomen en/of zelfs verkeerd zijn gebruikt.

 

Het kan zijn dat je onlangs een brief van de Belastingdienst hebt ontvangen waarin staat dat jouw gegevens in dit systeem stonden. Als je deze brief hebt ontvangen, neem dan direct contact met ons op! Het zit namelijk zo: er is een aanzienlijk grote kans dat door jouw onterechte registratie er ook onterechte gevolgen zijn ontstaan. De Belastingdienst geeft aan een onderzoek te zijn gestart en zullen de (mogelijk) gedupeerden verwittigen wanneer dit onderzoek is afgerond. Uiteraard gaat dit onderzoek erg lang duren (vooral omdat de Belastingdienst dit zelf al aangeeft).

 

Daarnaast is het zo dat je als fraudeur te boek stond wanneer je deze registratie had. Dus heb jij het vermoeden dat je in de periode van 1 januari 2012 tot 3 maart 2020 benadeeld bent door de Belastingdienst vanwege deze registratie? Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat je door de Belastingdienst er bent uitgepikt en handmatig bent gecontroleerd. Zorg dan dat de gewraakte brief bij ons terecht komt! LBV zal dan als jouw gemachtigde optreden en een claim indienen wanneer je daadwerkelijk benadeeld bent.

 

Ben je (nog) geen lid? Meld je dan snel aan en wij helpen je direct! 

Bel voor meer informatie naar 088 – 266 3000 of stuur een mail naar lbv@lbv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info