Protocol voor eigen medewerkers binnen de uitzendbranche - LBV | Meer dan een vakbond

Protocol voor eigen medewerkers binnen de uitzendbranche

Nieuwsoverzicht

Met ingang van 30 juni 2020 is er naast het protocol voor uitzendkrachten ook een protocol voor eigen medewerkers in de uitzendbranche opgesteld. Het advies en de maatregelen van het RIVM zijn als uitgangspunt genomen. Wanneer er nieuwe adviezen of maatregelen worden getroffen vanuit het RIVM, zal het protocol daarop aangepast worden.

 

Het protocol geldt voor alle medewerkers die werkzaam zijn binnen de uitzendbranche op vestigingen, inhouse vestigingen, hoofdkantoren en overig personeel (bijvoorbeeld chauffeurs in eigen dienst).

 

Het protocol biedt duidelijkheid aan uitzendorganisaties over veilig werken in de huidige anderhalve meter economie. In overleg met DOORZAAM, LBV en andere bonden is dit protocol tot stand gekomen. Het is bedoeld als handvat voor de veilige uitvoering van de werkzaamheden. Uiteraard kan het voorkomen dat partijen af moeten wijken van het protocol als de situatie daar om vraagt.

 

Het gehele protocol voor eigen medewerkers binnen de uitzendbranche kun je hier lezen.

 

Stichting DOORZAAM heeft voor vragen, informatie en meldingen van overtredingen een Helpdesk CoronamaatregelenUitzendbranche opgericht. Je kunt hier je vraag stellen of melding doen door te mailen naar helpdesk@doorzaam.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info