Sociaal plan Ampco Flashlight BV: wat te doen? - LBV | Meer dan een vakbond

Sociaal plan Ampco Flashlight BV: wat te doen?

Nieuwsoverzicht

Zoals we je reeds hebben laten weten is het ons, ondanks onze geleverde inspanningen, (vooralsnog) niet gelukt om een sociaal plan met Ampco te sluiten. De door Ampco aangekondigde reorganisatie gaat echter wel verder. Ampco zal je, voor zover dat nog niet is gebeurd, benaderen met een vaststellingsovereenkomst met de bedoeling om de arbeidsovereenkomst “met wederzijds goedvinden” te beëindigen.

 

De vaststellingsovereenkomsten die leden van LBV tot nu toe onder ogen hebben gekregen doen in onze optiek geen recht aan alle onderliggende feiten en (financiële) omstandigheden. Wij adviseren je dan ook MET KLEM om niet akkoord te gaan met het voorstel en het aanbod voorlopig van de hand te wijzen! Het gevolg van het in dit stadium aanvaarden van een dergelijk voorstel is namelijk dat je flink in je belangen kan worden geschaad. Het maakt onze onderhandelingspositie ten aanzien van het alsnog bereiken van een bevredigend sociaal plan bovendien minder krachtig.

Heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Onze juridische dienst is volledig op de hoogte van de reorganisatie en staat je vanzelfsprekend graag bij. Een lidmaatschap bij LBV is in dat geval uiteraard vereist. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan via www.lbv.nl/lid-worden/word-nu-lid. Voel je overigens vrij om dit bericht te delen.

 

Contact opnemen kan via 088 – 266 3000 of per mail via lbv@lbv.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen voor andere vragen dan de vaststellingsovereenkomst.  

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info