Vanwege de nieuwe richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus neemt ook LBV extra maatregelen

Nieuwsoverzicht

Voor ieders veiligheid heeft het bestuur van LBV besloten om tot en met 6 april 2020 de volgende maatregelen te hanteren.

 

  • Alle fysieke afspraken tot en met 6 april aanstaande zijn geannuleerd. Wij ontvangen geen bezoekers op kantoor. Zelf zijn wij gewoon aan het werk. Kom je toch langs? Dan vragen wij je vriendelijk onmiddellijk weer te vertrekken.
  • De belastingservice is aangepast. Je kunt je stukken voor de aangifte per post of per e-mail naar ons toezenden. Je kunt hier meer informatie vinden over de oplossingen met betrekking tot de belastingservice van LBV.
  • Indien er stukken bij ons afgeleverd moeten worden (voor bijvoorbeeld een zaak), dan vragen wij je om dit niet langs te brengen, maar het naar ons toe te sturen. Je kunt je stukken per e-mail versturen naar lbv@lbv.nl of per post naar het onderstaande adres (postzegel is niet nodig):

 

LBV

Antwoordnummer 80556

3080 WB Rotterdam

 

  • LBV houdt voorlopig de normale openingstijden aan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Mocht hierin verandering komen, dan houden we je vanzelfsprekend op de hoogte.

 

Mocht je nog vragen hebben, dan vragen wij je vriendelijk om te bellen naar 088 – 266 3000 of te e-mailen naar lbv@lbv.nl.

 

Wij vertrouwen op jullie begrip.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info