Werknemers van DPA opgelet! - LBV | Meer dan een vakbond

Werknemers van DPA opgelet!

Nieuwsoverzicht

Nieuwe CAO voor DPA: Jouw inbreng telt!

Op 6 maart aanstaande staat een cruciaal overleg gepland tussen DPA en LBV. Tijdens dit overleg zullen we de eerste contouren van de nieuwe DPA-CAO bespreken, en natuurlijk hechten we grote waarde aan jouw inbreng.

 

We beseffen dat een CAO niet alleen een document is, maar eerder een afspiegeling van de belangen en behoeften van de werknemers. Daarom nodigen we al onze leden uit om actief deel te nemen aan dit proces door hun ideeën, suggesties en zorgen met ons te delen.

 

Welke onderwerpen acht jij absoluut noodzakelijk in de nieuwe DPA-CAO? Denk aan zaken als loon, werktijden, verlofregelingen, arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling. Zijn er specifieke uitdagingen die aangepakt moeten worden? Zijn er rechten die voor verbetering in aanmerking komen of zijn er nieuwe rechten die nog niet toegevoegd zijn?

 

Daarnaast is het ook van eminent belang om te inventariseren welke zaken we juist moeten vermijden of aan moeten passen. Zijn er elementen uit eerdere CAO's die niet goed werkten of ontevredenheid veroorzaakten? Zijn er valkuilen waarop we alert moeten zijn om een eerlijke en constructieve CAO te kunnen sluiten?

 

Verder staat LBV open voor innovatieve ideeën en vernieuwingen die je graag terug zou zien in jouw nieuwe CAO. Misschien zijn er nieuwe ontwikkelingen in de sector die we kunnen integreren om de werkomgeving te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften van werknemers.

 

Nog geen lid van LBV? Laat je stem horen! Ben je een werknemer bij DPA en nog geen lid, meld je dan aan! Samen staan we sterk. Hoe meer werknemers zich verenigen, hoe meer invloed we uit kunnen oefenen tijdens de onderhandelingen voor jouw nieuwe CAO.

 

Meld je direct aan: https://www.lbv.nl/lid-worden/vormen-en-tarieven/

 

Deel je ideeën met ons vóór 1 maart aanstaande. Jouw ideeën en betrokkenheid zijn cruciaal voor de nieuwe CAO waarin de belangen van werknemers tot uitdrukking dienen te komen. Laat niet jezelf in de steek!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info